Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Emelie - 8 augusti 2009 23:20

Hej & Hopp!!


Ja, vad har då hänt den senaste tiden :D


Jag kan stolt berätta att jag har certifikat för Hjärt&lungräddning *stolt*


Oliver har hunnit bli 3 månader, fick den 29 juli sina 2 sprutor vid 3 månaders vaccinationen, är den vanliga + en mot blodförgiftning osv.

Han vägde 7,1 kg och var 63,5 cm *stora killen*


Hampus har fått dagisplats *äntligen*, Mycket trevligt med barn i hampus ålder och det kommer bli super duper bra :) Den 17 börjar han :) 

Han hamnar på ett dagis i närheten, mycket trevlig personal både vi och Hampus är nöjda :) Han har börjat vilja läsa böcker, och börjat utveckla sitt språk bättre, *stolt*


Älskar mina 2 underbara söner <3<3


Hunden, Ja, vi fortsätter med lydnadsträningen och spåret, och det fungerar bättre och bättre.. Vi är just nu hundägare åt syster Lindas rottweilertik Kayla, en supermysig dam, Hon har bott hos oss från 12 juli och den 20 augusti skall vi åka neröver och då får hon komma hem till sin matte & husse igen, Kommer sakna henne :(


Hästen då.. Ja, hon har varit så svår i vänstervarv, men dem senaste 3 dagarna då vi arbetat från mark, har hon verkligen gjort stora framsteg, Hon söker sig ner i formen och är mycket framåtbjudande och vill verkligen jobba jobba jobba, Känns jättebra då det har varit en super tuff tid tidigare :( Och nu kommer Sofi hem på måndag, men hon skall inte rida dayz förrän på Onsdag :) men det kommer gå bra :) Sofi är en toppen tjej, dem trivs tillsammans hon och dayz. Och till veckan skall vi även åka in till ridhuset och rida och löshoppa,är tanken, Om allt går som det ska :)


Idag har jag varit med Erika, stallägaren på en dressyr tävling, hon tävlade sin valack, Dem skötte sig bra :) :)


I övrigt händer det inte så mycket, livet flyter som på, har fullt upp, men hemmet,min underbara sambo, våra underbara barn och våra djur :):)


Lägger upp några bilder+ 2 filmer!!


Ha det bäst!!


Höjhöj!! 



http://www.youtube.com/user/TheEmelienilsson1988
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards